Full site yedeği ile (cpanel, direct admin) eposta kutu içeriklerini de taşıyabilirsiniz.
Eğer bu tarz bir imkan yoksa, sanal sunucu üzerinden önce ilk sunucudan mailler indirilerek, ikinci sunucuya aktarılabilir.
Teşekkür ederim hocam.
Firmanız full Back-Up alması hâlinde taşınacaktır
Full yedek almak istemiyorum. Şuan olduğu hosting'de kötü amaçlı yazılımlar olduğunu farkettim. Kendine geliştirsin diye bir arkadaşıma bırakmıştım. Ben mail kısmını kullanıyordum. Şimdi incelediğimde kötü amaçlı yazılımlar çok fazla hosting içerisinde herhangi bir site kurulacak gibi değil. Hosting şirketimden direkt sıfırlama isteyecektim. Ama mailler var. Mailleri aktarıp hizmeti sıfırlamalarını istemeyi düşünüyorum. Veya mailleri aktaracağım aynı olduğu gibi kalsın.
Hosting firması dosya içeriklerini silesem c-panel kısmına virüs bulaşmışmıdır? Bilmiyorum. Şöyle anlatayım hosting öyle bir durumdaki 6 aydır falan kullanamıyorum. Geçen bir bakayım dedim bir script yükledim. Siteyi başka bir siteye aktarıyor. Tam virüs kısmını bilmediğim için c-panelde de vardır diye düşündüm. Saçma düşündüysem gülmeyin çok bilgim yok