Kişisel olmayan kullanımlar hariç olmak üzere bu tür uygulamaları kullanmak risklidir. En basitinden malum "Hazar" isimli şahsiyetin yazdığı uygulamanın gizlilik politikasındaki kesinsizlik bunun bir kanıtı niteliğinde olabilir hocam.
Merhaba.
Çoğu kişi bu tür uygulamaları kötüye kullanmaktadır. Örneğin 30 saniyenin üzerinde hikaye yükleme, uygulama içindeki spam araçlarını kullanarak hunharca spam yapma, mesajlarını 5'in üzerinde kişiye yönlendirme, sürekli otomatik yanıt ve zamanlanmış mesajları kullanma vb. yasaklı aktiviteler gibi. Ayrıca düzenlenmiş bir uygulama olduğu için imza sertifikası, orijinal WhatsApp'ın imza sertifikasından farklıdır, bu nedenle Google Drive hesabınıza bağlanamaz ve online yedekleme işlemi yapamazsınız (yalnızca yerel yedekleme özelliğini kullanarak, verilerinizi cihazında saklayabilirsiniz).
Hal böyle olunca mesajlarını kaybeden bir kısım insan bana küfür ediyor, spam yapıp ban yediği için yine bir kısım insan bana küfür ediyor, doğal olarak benim de kendimi doğru ifade edebilmem için bu tür sorunların kullanıcının sorumluluğunda olduğuna dair bir metin paylaşmam gerekti.
Kaldı ki; geçmişte açtığım konulara göz atarsanız eğer, sunucularım aşırı yüklenme sonucu çökmüştü, bu kadar kullanıcının web sitemi kullanması bile sunucularımı çökertmeye yetiyorken, nasıl olabilirde bu kadar kullanıcının verilerini depolayabilirim, buna hangi sunucu dayanır?