Herkese selamlar r10 da ticaret yapmak isteyen büyük küçük kardeşlerimi abilerimi ablalarımı görüyorum buradan size geldiğim konumu anlatmak istiyorum. Ben Şevket 15 Yaşındayım Her şey Bir Para Kazanma Hırsı İle Başladı. İlk Önce Annemin Adına R10 Hesap Başvurusu Yaptım Onay Aldık Coşkun Abim ve Ekibi Saolsun SMM Sektorüne İlk Başlarda Facebook İnstagram GT Sayfalarında Reklamla Başladım Yaşım 12 - 13 r10 o zamanlar @Quare; Sayesinde açtım kendime bir r10 yaşım 14 oldu SMM Sektörüne Girmek İsteyen Arkadaşlarım En az 15 bin tl Sermaye Yapmanız Gerekiyor Site Kurunca İş Bitmiyor Girdim Smm Sektörüne Yazın Çalışıyordum Direk SMM Sektörüne Yatırıyordum Battım elimde 150 tl kadar bir param kaldı. o süreç içinde @ibrahimdr; abim çok yardımcı oldu bana 150 tl ile arkadaşım olan @yigitserbes; den hesaplar almaya başladım r10 a benim sayemde girdi kendisi 150 tl yi yaklaşık olarak 300 tl yapmıştım çok uğraşlar sonucu sonra site kurmak istedim ve sermayem yetmedi. burda neyi anlıyoruz r10 da satış yaparken çok resmii olmadıkça site açmayın. 1 konu tasarımı 1 numara yeterli oluyor herşey için sonra makale sektörüne giriş yaptım baktım dehşet iş var r10 da ilk anlarım tabi o zamanlar 5 10 krş kaar ile makale yazdırıyordum sonra sitem olan tersmedya.com u satın aldım. geliştik tabi aldık siteyi cepte para kalmadı arkadaşlarım saolsun komisyonlu işler aldım kurcaladım baya sektörü param yeniden birikti 1 hafta önce 1 gmail açım taktiği satın aldım ve yaklaşık 260 tane mail sattım çok temiz iş oldu makale işi yaklaşık 1.5 ay önce yeniden ufaktan başladım şu anda 23 yazarım mevcut hepsine peşin ödeme yapabiliyorum. r10 üzerinde az sermaye ile çok iş yapılabilir. yanlız herkes makaleci olamaz ben mesela değilim ama yazarlarım var onları pazarlıyorum onlar kendilerini pazarlayamıyorlar. ben pazarlıyorum konturol sağlıyorum yazarlarım ise yazıyorlar yazarlık işim de şu an çok iyi birazcık karışık oldu hikayem hala şu anda tektük borçlarım mevcut baya kapattım ALLAHA BİNLERCE ŞÜKÜR. yani size kısa bir özet geçeyim 3 yılda geldiğim seviye hakkında. bu arada ufak bir detay eklemek istiyorum ben bu seviyeye kadar bulunan halkbank hesabım illegaldir. dedem ile ismim %100 aynı para yatıracağım diye açtırdım o şekilde oldu net bankaclığı yok yamaha bir motorum var para geldi mi atm ye gidip çekip paparaya atıyorum
1. Site Kurmayın Site her konuda ekstra masraf olacak.
2. böyle güzel aktif platforumlar üzerinde basit hoş kısa öz konu tasarımı yaptırın siteden bin kat daha iyidir.
3. ASLA AMA ASLA SMM Sektörüne 15 BİN Tl sermayeniz olmadan girmeyin. bu işi kolay bulanlar var ama @SMMDunyam; Ne zoruluklar ile geldiğini biliyorum.
4. En az 1 papara ve 1 banka hesabınız olsun.
5. Düşük Sermayeli İşler İle Uğraşın En Çok Tercih Olacak Sektörler İle Uğraşın Para İçin Kendinizi *********** Yalancı Gibi Lakaplar Takacak İşlere Kalkışmayın.
6. En az 1 Premium Üyeliğiniz Olsun.
7. En Çok Tercih Edilen Sektörü Buldunuz Mu o kişinin yanında ücretsiz çalışın öğrenin yardımcı olun.
8. Asla Heryere Poponuzu Germeyin Gidersiniz Patlarsınız Bunu Yapmayın Bu İşte de Tek Örnek Aldığım Kişi @AdsReklamNet; İşinde Sabit Dürüst Bir Abim Kendisi.
9. Her Aldığınız Parada Dua Edin Allah Bereket Versin. İnternetten Bereket Duasını Açın Okuyun. İşe Başlarken Bismillahirrahmânirrahîm Diyerek Başlayın Bu Konuda Size Dini İle Dost Olan Sabırlı Abim @SMMDunyam; Öneririm Gidin Tavsiyesini Alın.
Benim Bu Noktaya Gelmem Tecrübem Bu Kadar Ben Bu Noktaya Geldim Çok Şükür BTC VE Dolar Gibi İndim Çıktım Şu Anda Çıkıyorum Hakkımızda Hayırlısı.