Merhaba Arkadaşlar 3.ayda Çok Kötü Bir Şekilde Öksürmekten Ne Konuşabiliyordum nede yemek yiyebiliyordum ve gittim hastaneye 2-3 sefer ateşim olmaktaydı aşırı şiddetli öksürüğüm vardı ve bana bt toraks Akciğer grafisi P.A. (tek yön) çektiler ve sonucumda hiç bir şey olmadığını söylediler ağrı kesici verdiler ciğerlerin kirli denildi ve o zamandan bu zamana hiç bir şekilde ne derin nefes alabiliyorum binde bir alabiliyorum oda aldığımda esniyor ve gözlerimden yaş geliyor ve bitmek bilmeyen boğazda balgam hissi var nane limonlar bitkisel çaylar banyoda sıcak suyla nane limonun içinde durmalar vs. hiç bir şey geçirmedi diğer ayın sonunda askere gideceğim allah izin verirse diğer ayın sonunda askere gideceğim ve korona testimin pozitif çıkması durumunda şubattaki gruba ertelenmiş olacağım ne yapmam lazım (sigara,alkol,madde vs. kullanmıyorum evde sigara içilen yerde bulunmuyorum)
-bt toraks Akciğer grafisi P.A. (tek yön) - anlayan vs. varsa atsam bir bakabilir mi sorun varmı yokmu 14.03.2020 ye ait
yada gidip bağcılarda test mi olsam ama akrabamız dünden önceki gün gitti hasta değilsen bile hasta olursun dedi 380 i geçik kişi varmış önünde o riske girip içimi rahatlatsam mı hocalarım lütfen fikir sunar mısınız