Sırf gündem değişmek halkın gazını almak için hadi yok çıkarsalar da zaten üstüne vergi eklerler vergi eklenince yine aynı hesaba gelir hadi onu geçtim yurt dışından alacağın aracın geçmişini bilmezsin ithal aracın evveliyatını bilemeyeceksin 3 5 lira kar için bizim millet almaz anca vergi eklenmez ciddi bir fark olursa alır uğraşır ithal etme ile o zaman da şöyle bir olay olur sıfır araba satılmaz satılamaz bayiler batar kısacası imkansız.
2020 bayide 700.000 tl ye satılan arabayı yurt dışında vergisiz yada %50 daha az vergi ile alsan arada 200 300 bin tl oynar ee bu durumda bayinin zararı ne olacak ? hadi yok bayiye de indirime gitti diyelim devletin kar'ı olmaz kısacası olmaz anam olmaz
Biz de 1 hafta önce kadar arabayı değiştirdik, bunu görüp biraz korkmuştuk açıkçası ama detaylarını araştırdıkça dediğiniz gibi olmayacağına inanıyoruz. Olsa bile 10-15k fiyatlarda bir düşüş olabilir en fazla.