Cimer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cidden bu son kullanışımdı normalde çok seviyorum gerçekten mükemmel bir sistem fakat bu olmadı. 100 lirama çökmüş durumdalar. Vakıfbank ATM sinden yatırdım ve para kayboldu. ATM makbuz da vermedi. Şuanda makbuz veremiyoruz işleme devam etmek istermisiniz gibi bir yazı çıktı bende pek umursamadım. Şikâyet var, mail, Instagram her yerden yazdım adamların verdiği yanıt işleme dair dekontunuzu gönderin. Olmayan dekontu nasıl atayım? Zaten şikayet var üzerinde ATM den parası yatmayanlarla dolu. İlk defa başıma geldi hep yatırıyordum oradan. Şuan için hiç bir çözümleri yok. Acil bir sipariş vermem gerekiyordu hepsi aksadı. Hâlâ paparayı savunan varsa ben bir şey demiyorum. Şimdi papara senin 100 lirana mı kaldı diyenler doluşur onlar da girip şikayet var a baksın kaç kişi şikayetçi.
amrdvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paparayla alakası yok hocam bunun. Vakıf bank kaynaklı. Vakıfbankın atmleri o kadar kötü ki sanırsın milattan önce kalmalar. O atmlere güvenip kart falan takmayın. Yoksa kart kalır geri alıcam diye uğraşır durursunuz.

Benim de İş Bankasında yatan parama çöktüler 40TL, bankayla mı alakalı sizce?
40TL değil ama parama çökmeleri beni üzdü.