@ayhanteke07; selam,
bir mesajımda bende bunu yazmıştım, sen farketmez demiştin hatırladın mı? demek istediğimi Ozkan arkadaşımda söylemiş, bende aynı şeyi deneyimledim, TR hesaplarım çok hızlı kapanıyor dedim. TR ile alakası yok dediniz. Dediğimin kanıtı bu olmuş oldu, hintli adam doğru demiş kaç çalışan olduğu konusunda, bende birçok dilde içerik üretiyorum, eminim o dillerdeki sitelere bakan bir sürü mühendis varken, TR'ye bakan müh sayısı , bir Almanca'ay bakan kişi sayısından kesinlikle daha azdır diye tahmin ediyorum. Bu yüzden de TR de en ufak olayda anında hesabı kapatıyorlar, araştırmak kontrol etmek yok.
As hocam merhaba, ben gene bu duruma katılmıyorum ve bunu bir kanıt olarak sayamayız başkasının hintlinin tanıdığı olabilir belki ama onlarda ihlal yaptığında hesaplari aynı cezayı alır özkan hocamın demek istediği biraz bu insanlar spam yapıyor banlanmıyor ama bunun sebebi yaptıkları işin düzgün olmasıdır sadece, hintliler adsensede sistem atlatma konusunda iyilerdir yardim alırlar almazlar içerden ona pek inanamam ama spamı hard yapıp çokta ban yedikleri oluyor. Siteleri onaylarken sitenin diline bakmıyorlar bence bu site içeriği türkçe bu türktür kesin demez adsense

hatta onay işlemleri belli başlı bazı şeyler göz önünde bulundurularak otomatik yapılıyor.
Adsense hesabının ülkesi olarakta ayrım yapacakları bir durum olacağını sanmıyorum, durduk yere hiç gösterim almadan kapanan yabancı hesaplarda olabiliyor tr hesaplarda olabiliyor aynı şekilde, adsense çalışanları oturup bakıp banlamıyor hesapları hepsini sistem yapıyor burada da hesap ayıracağını zannetmiyorum, manuel incelemede gerçek kişiler inceliyor sadece onada takılmak cidden zordur, 1 kere manuel incelemeden ban yemiştim sadece orada da günlük gelir 10k$+ yada aylık toplam gelir 100k$+ olduğu zaman hesap manuel incelemeye girer herhangi bir ihlal var ise hiç affetmez manuel inceleme sonucu olarak ban atıyorlar.