Hocam hindistan ve pakistana gittim iş için. Bir türkle tanıştım bu işleri kovolayan tesadüfen. Adamlar resmen 50 kişilik şirket kurmuşlar deli gibi spam yapıyorlar. Ve enteresan şekilde hiçbir sıkıntı nedense olmuyor. Pinterestten deli gibi kaldırıyorlar sen benden daha iyi bilirsin. Dedim bu iş nasıl oluyor biz yapamıyoruz anında engel yiyoruz. Googleda çalışan hintli sayısını bir araştır dedi. Demekki bir yerlerde bir bağlantı var maalesef bu gerçek. Üzüldüğüm nokta adamlar birlik olmuşlar ve bir şekilde birbirlerini kolluyorlar. Biz hep birbirimizi ezmeye çalışıyoruz maalesef tabi genelleme yapmam doğru değil gerçekten yardımcı olmak isteyen insanlarda var.
@ayhanteke07; selam,
bir mesajımda bende bunu yazmıştım, sen farketmez demiştin hatırladın mı? demek istediğimi Ozkan arkadaşımda söylemiş, bende aynı şeyi deneyimledim, TR hesaplarım çok hızlı kapanıyor dedim. TR ile alakası yok dediniz. Dediğimin kanıtı bu olmuş oldu, hintli adam doğru demiş kaç çalışan olduğu konusunda, bende birçok dilde içerik üretiyorum, eminim o dillerdeki sitelere bakan bir sürü mühendis varken, TR'ye bakan müh sayısı , bir Almanca'ay bakan kişi sayısından kesinlikle daha azdır diye tahmin ediyorum. Bu yüzden de TR de en ufak olayda anında hesabı kapatıyorlar, araştırmak kontrol etmek yok.