bu sefer simide değil çiğ köfteye göre hesaplansın onada zam geldi.
bana göre 2500 ü görmez pandemi falan filan derler kalır öyle
Ciddi ya, bugün Komagene diye bir çiğköfteciden çiğköfte aldım 2 adet çift lavaşlı. 18 TL dedi, ne kattın içine reyis dedim, abi çiğköfte var marul var vs. La 2.50 tl ayranla beraber veriyorsunuz dedim. Abi vizyon dedi. Sizde vizyona eriştiyseniz tamamdır bu iş dedim.
Yukarıda ki gerçek. Espri olarak yazmak istedim ama ciddi 2 saat önce ki muhabbet
Benim şirket Japon şirketi, adamlara 3 senedir enflasyonun %10-12 olmadığına inandıramıyoruz ( zam dönemi bütçe toplantısı, bütçe için hazırlıklar zamanı). Adamlar diyor ki devlet ne derse o. Tabii işine geliyor. Anca %20 alabiliyoruz. Almamız gereken aslında %50 üzeri.
Kısacası; yiyin anacım yiyin. Hepiniz yiyin. Yemeye devam edin. Bu madencilerin, bu işçilerin, bu emekçilerin, bu çiftçiler size o hesapları çok güzel soracak.
(Bağımsızım, siyasiye de girmedim. TÜİK denilen kuruluşa da inanmıyorum. Her sene beni de ararlar, yazdığım tutarları kafadan sallayabilirsiniz denilen bir kuruluş olduğunu size ispatlamama gerek yok ama benden duyun. Ben bunu çünkü telefondan her sene duyuyorum, hazırlamadığım istatistiği ortalama rakam sallayabilirsiniz diyen memurla her sene aynı mevzuyu yaşıyorum).
ÖZLEDİK ATAMIZI, CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSUNU.