Crenna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10dan bir arkadaşa ekran kartı sattım. Ancak ekran kartının üzerinde yer alan seri numarasını yırttığım için arkadaş bunun geçersiz olduğunu iade edeceğini söyledi. Ben de tamam iade edin, paranızı ben harcadım ürünü satıp sizlere parayı gönderirim dedim. Tamam pazartesi eline ulaşır gönderirsin dedi.

Ürünü kargodan aldım, evime giderken internet kafeden bir adam ekran kartını kaça aldın dedi. Ben de şu fiyata aldım ama satıyorum dedim. Kaça satıyorsun dedi 1500 dedim. 1400 dersen alayım dedi. Tamam dedim. İçeri girdi ekran kartını kasaya taktı denedi falan. Sonra dur arkadaşa söyleyeyim nakit getirsin dedi. Tamam dedim bekledim, bekledim en sonunda arkadaşın işi çıkmış gecikecek akşam gel dedi. Seni dolandıracak halim yok yerim belli dedi.

Tamam dedim eve geçtim sonra aradan 2,5 saat geçti tekrar yanına uğradım. İçeri girdim, tanımamış gibi buyur dedi. Para gelecekti abi dedim ekran kartı için. Haa evet dedi arkadaş daha gelmedi dedi. Aradı (güyya açmadı). Numaranı bırak ben seni arayayım gelince ikidenir yorulma dedi. Ben de numaramı verdim eve geldim.

Yaptığı hareketler pek mantıklı gelmedi. Dolandırıldım gibi geldi. İnternet kafe eski küçük bir yer. Etrafa baktım kamera dahi yok. Parayı vermezse nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
bir daha yanına git ses kaydını aç kabul ederse delilendirmiş olur.