inovatifajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Babamlar dedem için alıyor. Nereden ücretsiz aldıklarını öğrenince buradan yazayım. Birde o bez yetmiyor. Bizimkiler internetten sipariş ediyorlar genelde.
Çok sevinirim,teşekkürler.
Muu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yıllar önce dedeme alıyorduk ücretsiz şekilde ama hala var mı bilmiyorum googlede araştırdım ücretsiz dağıtılıyor diye haber yayınlanmış 7 ocakta link bu linkten bak istersen yardımı dokunur umarım
O Kadar çok kaynak inceledim işleme koydum sonuç alamadım.
barancan450x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, hastanede doktorundan bez raporu yazdırıyorsunuz. O rapor ile medikallerden tedarik edebilirsiniz. ( Aile hekiminiz de yazabilir uzman doktor ise )

2 ayda bir medikalden gidip alırsınız, onlar sizi arar günü geldi diye bilgi verirler. 2 ay için 250 lira civarı yardım ediyor devlet. 5 numaradan 3 ya da 4 adet alabiliyorduk sanırım babam için. 250 lira üstü için üstünü siz tamamlıyorsunuz örneğin 10 tane aldınız vs.
Aynı şekilde erenköy ruh ve sinirden yazdımdır,devlet desteksi bin küsür lira devlet yardımı ile 670 tl alabiliyosunuz dedi aldım.İnternette 630a buldum.
Pipocu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-2 sene öncesine kadar çok hastabezi satıcısına e-ticaret sitesi yapmıştım. Biraz konuya aşinalığım var.

Medikal ürün satıcısına ücretini ödeyip tamamına yakını SGK`dan geri ödeme ile alınmaktaydı.

Hasta bezi satan medikal firmaları size daha net bilgi verecektir.

https://www.engelsizkariyer.com/Yazi.aspx?id=330
İnceliyorum,teşekkürler.