Eveeet 16 ekimde açtığım sitenin index problemi için google news kaydının olumlu yansıyacağını belirten birkaç yazı okumuştum. Onun gazıyla 4 kasımda google news başvurumu yapmıştım. Bugün kontrol ettiğimde canlı yazısını gördüm. Google News kaydım onaylanmış bakalım bu indekse nasıl yansıyacak göreceğiz... Yine aynı gün adsense başvurumu geri çekip tekrardan başvurmuştum 5 gün oldu o da onaylanıp yazılarım indeks almaya başladı mı tamamdır, siteye daha fazla yüklenebilirim. Darısı adsense'e ve tüm news kaydı alamayanların başına...

Arkadaşlar size bilgilendirme amacıyla yeni bir güncelleme yapmak istedim, google news kaydımın bugün onaylandığını önceki iletimde belirtmiştim. Bugün deneme amaçlı bir makale yayınladım ve makale 1 saat geçmeden indeks aldı. Kaç haftadır indeks almayan makalelerden sonra bu gelişme inanın beni epey sevindirdi. Böylelikle news kaydı olan sitelerin indekse büyük faydası olduğunu bir kez daha teyit etmiş olduk. İndeks problemi yaşayan arkadaşlara duyurulur, google news'i mutlaka deneyin.

Adsense'im de onaylandı mı reklamlı içerik çıkıp siteyi yükseltmeye başlayacağım bakalım inşallah beklediğim sonuçları alabilirim.