Merhaba hocam çok teşekkürler bilgilendirme için.
Sanal ofis konusunda haklısınız hocam her halükarda orası da başkaları tarafından kullanılıyor olacak o nedenle haklısınız olumsuz olacaktır.
Fakat şu anki ofisimiz home office değil hocam merkezi bir konumda işhanında yer alan fiziksel bir ofis. Fakat ofisi 1 firma ile daha (ilgili firma şahıs şirketi, kosgeb başvurusu hiç yapmamış ve adresi burası kayıtlı) paylaşıyoruz.
Kirayı bu şirket ile paylaşıyoruz. Durum böyle olunca hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini söylüyor danışmanlar ya biz derdimizi anlatamadık onlara ya da gerçekten bu şekilde hocam hiç anlamadık.
Alacağınız desteği ve destek tutarı nedir tam olarak bilmiyorum fakat eğer sizde şahıs mükellefi değilseniz adres değişikliğiniz 2-3k tutacak.
Adres değiştirseniz boşuna masraf olacak. (tabi alacağınız destek kobi-gel, ileri girişimcilik vb. değilse) adres değiştirmeye de değmeyecek.
Ben kosgeb yönetmeliğinde o tarz bir (aynı adreste 1 den fazla mükellef varsa destek verilmez) şeklinde birşey görmedim.
Bizim sanal ofis hizmeti verdiğimiz firmaların hepsine kosgeb desteği de aldık kimse de demedi o adreste başka bir mükellef daha var diye

Diğer firmayla yaptığınız işler benzer değilse sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Bağlantılı çalıştığım bir arkadaşıma daha sordum cevap gelirse onu da ekleyeceğim konuya.