Gayet başarılı, güzel düşünülmüş, yolunuz açık olsun
Çok teşekkür ederim hocam. Yorumları görünce çok mutlu oldum gerçekten.
Hocam tasarımı çok beğendim. ASP.net kullanmanız ayrıca cezbetti beni. Üstüne üstlük proje fikride harika. Random filmler gelmesi vesaire. Gerçekten dört dörtlük proje olmuş. Galiba ilk defa kendime ait olmayan bir projeye bu kadar hayran kaldım.
Tasarım konusunda çok vasat biriyim aslında hocam. Bu yorumun ayrıca memnun etti beni. ASP.net kullanmıyorum bu arada

ASP classic kullanıyorum. Vazgeçemedim bu dilden. Bir kaç defa PHP'ye niyetlendim ama yarıda kaldı öğrenme aşaması. ASP ile de istediğim gibi şekillendirebiliyorum dedim öyle devam ettim.
Harika olmuş. Google'da nasıl sıralama almayı düşünüyorsunuz?
Google sıralamaları konusunda araştırmam gerekiyor çok daha fazla. Yıllar önce yabancı dizi izleme kelimesinde ilk sayfada çıkan bir sitem vardı. Tasarımı vasatın ötesinde ama içeriği sürekli güncelliyordum. Yine aynı şekilde kodlamasını, tasarımını ben yapmıştım. O yoldan hareket ederim sanırım. Kafamda bunun için bir yol haritası yok ama henüz.
Hocam google özgün tasarım ve yazılımları daha cok seviyor illa wordpress olması şart degil sadece kodlamayı seo uyumlu yapması kafi gelicektir.
bence bunun bide uygulaması efso olur usta
Şu an Android için yapacağım hocam. IOS için henüz yapacak durumda değilim. Webview ile yapsam diyorum. Site responsive özellikli olduğu için her türlü telefon, tablette görüntü ile ilgili sorun yaşamıyorum.
Siteyi çok beğendim. Benim gibi film seçmekte zorlananlar için çok güzel olmuş, mutlaka kullanırım.
Çok sevindim hocam. Ben de aynı durumdayım inan. Eşimle Netflix'te liste gezmekten gına geldi. Hadi film izleyelim dedikten sonra 30dk film arıyoruz

Biraz da bundan dolayı böyle bir işe giriştim.
acilen Android uygulamasını çıkarmalı ve reklamlar ile tanınırliginizi arttirmalisiniz
Hocam yukarda bir arkadaş daha söylemiş. Android için Webview uygulaması yapmayı düşünüyorum. Site Responsive olduğu için problem yaşamam diye düşünüyorum bu şekilde. Ama yaşarsam da artık Android Studio'nun kodlarını tırmalarım bol bol
Harika hocam tebrikler çok begendim
Çok teşekkür ederim hocamç
sitenin mantığı çok hoş hocam bir grafiker olarak tasarımı beğenemedim
bir de hocam size bir öneri de bulunmak istiyorum kişinin zevkini analiz etmek adına ziyaretçiye birkaç daha detay sorabilirsiniz. etiketlerle uygun filmlere yönlendirmeniz ile daha iyi sonuçlar verebilir. bu mantık da sanırım güzel olur.
örneğin şuan ne hissediyorsunuz:
ya da hayalinizdeki film sahnesi: durağan, hareketli, gelecekten... vs vs
Hocam çok teşekkür ederim yorumun için. Tasarım konusunda gerçekten vasat biriyim. Bu hale getirirken bile kaç farklı tasarım yaptım inan. En son iş arkadaşlarıma da gösterdim bu hali güzel dediler, bunu da yayına aldım. İlerleyen dönemde tasarımı güzelleştirmek adına birşeyler yapmaya yine çalışırım. Senin önerin olursa seve seve dinlerim onu da.
Aslında siteye giren kişiye çok fazla dal budak sunmak istemedim. Arama sitesinden ziyade öneri sitesi mahiyetinde olması daha cazip gelmişti bana. Yani tek bir tık ile şunu izleyebilirsin mantığı daha hoş geldi

Biraz da kendi yaşadığım seçme sıkıntısından yola çıkarak böyle bir site hazırladım. Ama dediğim gibi her türlü öneriye açığım. Çok uzun zaman oldu site kodlamayalı, yayınlamayalı.