Dediklerinize katılıyorum ve en büyük suçlu bizleriz kimse asgari ücret almak istemez evet ama buna göz yuman yönetimleri bizler seçiyoruz . Benden olsun ne yaparsa yapsın demeyle seçiyoruz bu çok yanlış bir olay ben asla particilik yapmadım 40 yaşına geldim ve sadece 2 defa oy kullandım ikisi de farklı partilere idi sonra ikisinin de halkı düşünmediklerini görünce belediye seçimleri de dahil oy kullanmıyorum kullandırmıyorum. Bizler kendi elimizle yaptık şimdide kara kara düşünüyoruz bence kimse oy kullanmasın ama bunu bile başaramayız birlik olabilmek için hiç şansımız yok.
Saçmalığa bakın bir belediye başkanı seçilebilmek için 2 3 milyon lirayı gözden çıkartıyor seçildikten sonra 4 yıl yani 48 ay çalışıyor ortalama 50 k para kazanmalı ki başa baş yatırdığı parayı çıkartsın sizce bu belediye başkanı çalmayacakmı ?
Yönetim ve yöntem tamamen değişmeden tüketimden üretime geçmeden evet sonuna kadar haklısınız bu rakamlar az bile kalır 25 tl euro için önümüzdeki yıl bu zamanlara denk gelecektir
Küçücük ilçede meclis üyesi seçilmek için biri 60k harcamıştı yerel seçimde... Oy verme günü dedi ki, 60k para yatırdım seçilmezsem koyun başı (hayvanları var) 200 lira fark alırım (aramızda geçen konuşma)
Düşün yukarı çıktıkça kim ne kadar harcıyor, bizde şak şak yapıyoruz, o paranın mislini bizden çıkarıyorlar kazansa da kazanmasa da...