Webisin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olarak enfes bir hava akışına sahip . Pişman olmazsınız. Cl16 ve cl18 arasinda gecikme suresi farklıdır. Ve önemlidir cl degerin ne kadar iyiyse oc yaparken sana oladar avantaj sunar.
Çok teşekkürler hocam tüm bilgiler ve desteğiniz için.. Sayenizde içime sinen parçaları topladım..

Eğer vaktiniz varsa son olarak bir şey daha sormak istiyorum.. Ben bu sisteme; ki sistemin son halinin resmini de yollayayım;

bu sisteme AMD Radeon RX 6800 ekran kartı takmak istiyorum. Yada bir alt modeli varsa RX 6700 olur herhalde fiyatına göre.. Bu ekran kartı, PSU, kasa ve ramleri düşünürseniz kullanabileceğim bir sıvı soğutma sistemi önerebilir misiniz? O konuda da hiç bir bilgim yok açıkçası. Kasada bulunan her türlü fan yuvasına fan takarım herhalde ben, üstüne bir de sıvı soğutucu kullanmak ve ısınma problemleri yaşamamak istiyorum. NE tavsiyeniz olur acaba? Şu anda 11800 TL civarı tutuyor bu parçalar.. (Ekran kartı hariç) işimi çözebilecek soğutucu ne alayım acaba? Bir de söylediğiniz kasa için ilave fan ihtiyacım oluyor mu? listeye onları da ekleyeyim