Webisin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ryzen 7 36x ramler 3600mhz ayrica alakart sisteme göre is gorur ama daha iyisini almalısınız bence. Önerileri alamayi düşündüğünüz ekran kartına istinaden söyledim
Hocam siz ne önerirsiniz? ryzen 7 3600 serisi eski teknoloji değil mi? 5000 serisini sırf yeni teknoloji olsun diye bekledim. Üstelik bu serii ile inteli de geride bıraktı amd hız ve performans olarak. Anakart için çok bilgim yok. sadece 5000 serisini çalıştırabilecek bir kart baktım. wifi ve blutooht u olan. Anakart tavsiyeniz nedir acaba? Ne almalıyım? 5600X işlemci ve RX 6000 serisi ekrankartı için düşünün lütfen. Yeni veri alışveriş teknolojisinden yararlanmak için AMD çipsetli bir anakart olmalı ayrıca.

emreakdascomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
970 evo plus kesinlikle diğerini çıkart 250gb alman yeterli olacaktır boşuna masraf etme birde yanına 1TB'lık HDD al
Hocam ikisi de samsung aslında. Ben mi anlayamıyorum acaba? özellikleri de neredeyse aynı. yazma hızı bir tık daha fazla EVO nun.. Bu arada 1 TB yerine 512 GB SSD ile 2 TB normal SATA Hard disk almakta mantıklı görünüyor benim için. Teşekkür ederim öneriniz için