Merhaba, birçoğunuz biliyorsunuzdur belki ama bu tarz kuruluşlar yılın belirli günlerinde genel bir indirim yaptığını iddia edip bunu gündeme getiriyor. Ama durum tam olarak öyle olmuyor. X ürünün fiyatı normalde 1000 lira diyelim. İndirim günleri gelmeden bir süre önce ürün fiyatı 1300 liraya çıkarılıyor, indirim gününde de ürünün fiyatı 1100 lira oluyor veya tekrar 1000 lira oluyor. Bazı istisnalar olabilir tabi. Bugün denk geldiğim ürün ise birkaç ay önce aldığım monitör. Ürünü aldıktan sonra da fiyatını takip ediyordum. Genel fiyat artışı nedeniyle ürün 800 lira civarında seyrederken Trendyol indirim günleri zamanında ise ürünün fiyatı 1116 liradan inmiş gibi gösterilmiş. Ürünün normal fiyatı, 30% indirimli gibi reklam edilerek pazarlanıyor. Belki dükkanın işgüzarlığı belki de başka birilerinin ama ortada bir art niyet olduğu kesin. Yanlış düşünüyorsam düzeltin. "Ya kardeşim zaten herkes böyle yapıyor" gibi saçmalık ötesi bir savunmaya maruz kalmak istemiyorum bu arada. Ürünü birkaç ay önce 721 liraya aldım, piyasadaki genel artıştan sonra 800 lira civarında seyrediyordu. Şu an ise normal fiyatı 1116 lira olarak gösterilmiş. Yorum sizin.