JohnTylor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, 3 yıldır çalıştığım şirket ile ayrılmayı düşünüyorum. Hizmet,destek vs. herşeylerinden memnundum fakat fiyatlar uçtu gitti ve disk kapasitesini arttırmayı düşünüyorum. Aradığım sunucu özelikleri şunlar;
1-Şuan da toplam barınan 15 domain mevcut önümüzde ki yıl sonuna kadar 20 olur gibi.
2-Sunucu üzerinde site barındırma yapmıyorum. Tüm domainlerde 1000-2000 arası e-posta adresi mevcut bu maillerden herhangi bir e-posta gönderimi olmuyor. Sadece e-posta geliyor. Bunlarda yer kapladığı için disk kapasitesi biraz yüksek olmasını istiyorum
3-İnode kullanımım ekim ayı sonu itibariyle 350.000 civarında bu kapasitenin altında kalmaması veya sınırsız olmasını istiyorum (şu an kullandığım sınırsız)

Aşağıda kullandığım sunucunun istatistiklerini paylaşıyorum. Bana önerebileceğiniz bir firma veya paketiniz mevcutsa yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Grafikler bütün hesapların toplamıdır. Bayi istatistiği grafiğidir.
Disk kullanımın burada düşük. Kapasiteden dolayı gelen mailleri silmek zorunda kalıyorum. Alacağım pakette disk boyutunun biraz daha yüksek olması tercihim.
Merhaba,
https://hostingdunyam.com.tr/linux-reseller-hosting.php

Paketlerimizden yardımcı olmak isteriz web site dosyaları olacak şekilde disk limitimiz bulunmuyor ek olarak inode limitimizde yok. Aklınıza takılan sorular var ise web sitemiz üzerinden canlı destek kısmına bağlanabilirsiniz.

Saygılarımızla