Sonuna kadar gidin hocam ^^
Allah izin verirse gideceğim hocam, ben kişiyi güzelce uyardım hesabı ver olay kapansın, evine kağıt geldiğinde siciline bir şey işlerse uğraşma diye ama kişi olayı alaya alarak alaycı tavırlarda bulundu. Bakalım evine kağıt geldiğinde yada emniyetten emniyete gitmezsek savcılıktan aradıklarında bakalım ne diyecek.
Bir sonuç çıkmaz, ama d*landırıcı bunu bildiğinden değil sürekli bu işi yapıp başına böyle bir iş gelmediğinden dolayı ne yapabilirsin ki demiş. Siz yakınınızda yer alan karakolda şikayetçi olun, bakın bakalım size nasıl geri veriyor hesabı. Onun haricinde hesabı geri alsanız dahi oyun içerisinde harcanılan oyun parasının değeri kadar ücret iadesi yapmadan kesinlikle şikayetinizi geri çekmeyin.
Hocam evet zaten öyle yapacağız, hesabı alsak bile harcadığı ve boşa giden oyun içi paraların gerçek paralarınıda almadan şikayeti çekmeyi düşünmüyoruz, sanmıyorum arkadaşı biri şikayet etmemiştir. Çünkü şikayet etse ailesinin haberi olur ve sonrasında yapacağını sanmam, arkadaş sanırım şikayet edemeyeceğimizi sandı ondan öyle dedi yaşıdıa aşırı büyük değil zaten tek yaşadığını hiç sanmıyorum ama her şey olabilir. Hakkımızı savunacağız bakalım hayırlısı olsun.