pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çoğu kişinin aklında olup sormadığı yahut sormaya çekindiği kilit soruyu ben sorayım bari.

siz bu programla şu an kazanıyor musunuz, gösterim ve kazanç istatistikleri koyabilir misiniz almayı düşünen arkadaşlar için fikir oluşması açısından. zira " belki tamamen patladı ve elinden çıkarmak istiyor " düşüncesi akıllara gelebilir. özellikle pinterestin geçmişe nazaran %90-95 zorlaştığı dönemde kendiniz için oluşturduğunuz sistemi satılığa çıkarmanız insanlar içinde kuşku yaratır çünkü. ne oldu da satmaya karar verdiler birden? diye düşünülebilir.
Şuan gidip x bir arkadaşımdan ekran görüntüsü alıp atsam bunun bu programlar ile yaptığım ispatlanmış oluyor mu Ben kazanç vaad etmiyorum. O yüzden ispat yükümlülüğümde yok. Programlar hali hazırda insanların manuel olarak yaptıklarını otomasyon olarak ve algoritma ile yapıyor. Size hazır bir para vermiyor. Kullanan bir kişi 100k da kazanabilir 1tl de. Bu konular o yüzden programcı tarafından ispatlanma yükümlülüğü bana saçma geliyor.
Neden satıyorum konusuna gelince, benim asıl olayım youtube. Hit sistemi geliştirdim ve çalıştırdım 1 haftadır testleri sürüyordu. Testlerim bitti ve başarıyla sonuçlandı. Youtube ile uğraşanlar bilir. pinterest youtube'un yanından bile geçmez. o yüzden en azından programlar köşede boş boş yatmasın, hem de bunu yürekten söylüyorum, ziyan olmasın ben uğraşmayacağım, uğraşacak kişiler değerlendirsin istedim. Olay tamamen budur.