Hesap ve proxy tanımladık? resmi kendimi indirip pinliyor adres yazıyormuyuz nedir üstat durum
Pinleme proramı için;
Bir excel şablonumuz var. Bu şablonu doldurum programa gösteriyoruz. program excel içerisinde bulunan bilgilere göre işlem yapıyor.
Bu bilgiler, mail, şifre, resim url adresleri, gibi gerekli bilgileri içeriyor.
resimleri siz hazırlıyuorusunuz ve klasörlüyorsunuz. excel içerisine klasör yolunu da veriyorsunuz. program konuyu açıyor. daha sonra zamanı geldiği vakit pintereste gidip aynı resimleri pinliyor.
100 adet hesap, her hesap için 100 adet konu oluşturma şablonunu hazırlayıp verdikten sonra programa, 3 ay gidin gezin. tüm hesapları gezer. gerekli bekleme süreleri, zamanlamalar hepsini kendisi ayarlar. Güzel güzel pinleme işlemi yapar.
Genele şunu belirtmek istiyorum. Ard arda olduğu için mesajlar birleştiriyorum. Arkadaş üzerine alınmasın.
Şuna bi netlik getirelim.
Pm ve skype üzerinden gelen mesajlara istinaden yazıyorum.
Programları tanıtırken gerçeği yansıtmayan abartılı kelimeler kullanmadığım için sanırım bu algı oluştu

Bu programlar istek üzerine geliştirilen yap bırak sat programlar değildir. Hepsi pinterest tarafından en verimli şekilde işlem yapacak şekilde kodlanmış ve tasarlanmıştır.
Diğer konularda çok görüyorum yapay zeka, multi login, finger vs gibi süslüyorlar. Bunları zaten konuyu süslemek için ben ekleme gereği duymuyorum çünkü zaten bu sistemlerde olması gereken basit işlemler bunlar. Zaten yapay zeka tasarlayan adam da gidip bot yazıp satmaz

Youtube, amazon, aliexpress gibi sistemlere yakalanmadan işlem yapabilen bir çok otomasyon yazılımı geliştirdim. Bu programları da ekip olarak kendimiz için geliştirdik. Kendi kullanımımız için olacağı için, üzerlerinde oldukça fazla düşünülerek emek harcanmış ve algoritma tasarlanmıştır. Açıkçası programlar tecrübe içerir. Bu fiyatlara yazdırabileceğiniz yazılımlar değildir.