Arkadaşlar merhabalar, Son ve Kesin olan yeni kuralları aşağıda belirtiyorum.

@bestamiaraci ;
@erdemirblt ;
@meteberkc ;
@baybars008 ;
@gokhanzer ;
@uck ;
@MarketingRY ;
@UnPooMKT ;
@Omur34 ;
@WebProgramming ;
@Paramedik ;
@FullY ;
@PastaMalzeme ;
@vipsmedya ;
@AhmetZekiTasgar ;
@izmirtabela ;
@teknobizdeyiz ;

GRUP ÇALIŞMASININ YENİ KURALLARI ( BUGÜN ÇALIŞMA İSTEMİYORUM 09.11.2020 00.00 İTİBARIYLA TÜM GRUP ÜYELERİ SORUMLUDUR BİLGİNİZE )

1) Günlük bundan sonra 00.00 olduğun da gezinti kuralını yerine getirmeyen gruptan direk olarak çıkartılıp yeniden alınmayacak gruba. ( Acil durumlar vs harici)

2) Gezdigini söyledigi halde kuralları yerine getirmeyen arkadaşlarda gruptan 2. ihlalinde çıkartılacak.

3) Grubun ilk konusundaki sıralama değişmeyecek. Kendime yani ( 1.sıradaki siteye ) istemiyorum sıra 2 den başlayarak her gün 2 siteye yorum bırakıp konu altına ip adresi ve gezinti zamanı bildirilirken 2 siteye hangi ad ile yaptı iseniz yorum açılmanızı yazmanız gerekmekte.

Bu örneği görmek istiyorum hergün :

XX.XXX.XX.XX İP ADRESİ İLE 00.00 - 00.05 ARASI GEZİNTİ YAPTIM.

- ALİ VELİ KULLANICI ADI İLE 2 VE 3 NOLU SİTELERİN ŞU ŞU KONULARINA YORUM BIRAKILDI.

- Bitiş tarihini yazmayan, yorum kısmını yazmayan vs bu durumu eksik belirten herkesin o gün gezintisi kural ihlalli olarak not edilip 2.sinde gruptan süreksiz olarak çıkartılacaktır.

YENİ GEZİNTİYE BAŞLAMA YÖNTEMİ : https://www.[siteadi].com/?r10=[r10nickburaya yazılacak]

Örnek vereyim.

1. Nolu siteyi geziyorsunuz;

https://www.modagunesi.com/?r10=Muhammed06

Bu şekilde yazarak siteye giriyorum. ve en 5 dakika boyunca o sitede kalıyoruz bu esnada en az 2 alt sayfa gezmeniz gerekiyor.

Bundan sonra direk siteye girişler gezintiden sayılmayacak. Bu şekilde Sekme kaydı veya not defteri gibi bir dosyaya siteleri bu şekilde sıralayıp hepsine o şekilde erişim sağlamanız gerekiyor hergün.

09.11.2020 PAZARTESİ GÜNÜ İLK GÜN OLDUĞU İÇİN İLLA BAZI EKSİKLER SORU İŞARETLERİ OLABİLİR BUGÜN DENEME GÜNÜ OLARAK BAŞLIYORUZ SALI GÜNÜ ASLA HATA KABUL ETMİYORUZ BİLGİNİZE.

Alıntı
09.11.2020 PAZARTESİ YAPILMASI GEREKENLER

2 VE 3 NOLU SİTELERE YORUM BIRAKIYORUZ

BELİRTİLEN KURALLARDA EN AZ 5 DK VE 2 ALT SAYFA SAĞLAYACAK ŞEKİLDE GEZEREK BELİRTTİĞİMİZ KURALLAR ÇERÇEVESİNDE KONU ALTINA BELİRTİYORUZ.
- SALI GÜNÜ 4 VE 5 NOLU SİTELERE YORUM YAPACAĞIZ.

- YORUMLARI TOPLU YAPMAYALIM ARKADAŞLAR. HERGÜN NE DEDIYSEK ONA YAPILACAK. BUGÜN TOPLU YAPANLAR BANA BİLDİRSİN ONLARI BU HAFTA MUAF TUTACAĞIM.

YENİ ÇALIŞMA HAYIRLI OLSUN BUGÜN KİMSENİN GEZİNTİ YAPMASINA GEREK YOK. VAKTİ OLAN İÇİN BİRŞEY DEMİYORUM.