Birincisi okul ile beraber bu iş yürümüyor, yada ben yürütemeyenlerdenim. Sınav haftası aklıma acayip fikirler geliyor, bu fikirler üzerine çalışmaya başlayınca vizeler arada kaynıyor. Halbuki 10 gün vizelere çalış, kalan tüm zamanda yine proceler üret... Ama bende yapamadım bunu...

Yaşım 21. Dokuz Eylül iktisat 2.sınıftan terk. Eskiden bütün gün bilgisayar başındaydım. Okula gidiyorum, 1-2 saat derse giriyorum, sonra koşa koşa eve gelip bilgisayarı açıyor ve ertesi gün sabaha kadar bilgisayar başında kalıyordum. ( Ne yapıyordun o kadar derseniz, zaman geçiveriyor )

Dedim bu okul ile internet işleri birarada gitmiyor. 3 arkadaş bir araya geldik. Bir şirket açtık. Daha önceden kiralık sunucu ile yaptığımız işi, sunucu satın alarak büyüttük. Şuanda sabah 8'de işyerine geliyorum, akşamda 8-9 gibi iş yerinden ayrılıyorum. Ve bu mesai saatleri içerisinde, evdeyken 18 saatte yaptığım işin daha fazlasını yapıyorum... En azından okul gitmiyordu, bende genç yaşta bu işe gireyim dedim. Eğerki bu işte hayatımı idame edecek parayı bulamazsam, izmir'deki üniversitem devam ediyor. 1 sene kayıpla okula devam edeceğim...

OKul-internet çelişkisi içinde kalanlara ise şunu tavsiye ederim. Eğer ikisini birlikte götürüp, okulunuzda başarılı olabiliyorsanız ne mutlu size. Ama internet işleri yüzünden okulunuz gitmiyorsa, İNTERNET İŞLERİNE biraz daha az zaman ayırıp okulunuzu bitirin. Eminin üniversiteden mezun olduğunuzda daha PARALI İŞLER bulacaksınız...

Diğer arkadaşlar içinse iş hayatlarında başarılar