Belkide en muhalefet olan kişi benimdir bugüne kadar bende hep yorum yapardım ama artık baydı.
Bu konular 1000 kere de açılsa ortada değişen bir şey yok. Kendimizle dalga geçiyoruz.Üstüne birde yurt dışında yaşayan,döviz kazanan veya sabah akşam makarna yiyen kişilerin fikirlerini görüp sinirimizi tavan yapıyoruz.

Böyle zihniyete böyle yönetim çok bile. Ekonomi bakanı resmen halkla dalga geçiyor ama onu alkışlıyan milyonlarca insan var.
Muhalefet desen ne yaptığı belli değil.Artık battık diyebiliriz.

Bir Türk genci olarak artık yaşama sevincim kalmadı.Yurt dışında adamlar 1 haftalık kazançları ile en baba telefonları,bilgisayarları alabiliyorken biz 5-6 ay çalışıp kazandığımızı 1 kuruş harcamadan biriktirsek bile alamıyoruz.
Adamlar asgari ücretle 1 ayda araba alıyor abi.Biz asgari ücretle 10 sene çalışsak alamayız.

Her şeyi geçtim evli değilim,çocuğum yok başımın çaresine bakıyorum ama asgari ücretle çalışıp çocuğu olan üstüne birde kira ödeyen aileleri düşünemiyorum.

Ben bunları yazdım ama kime yazdım ? Kimseye bir faydası olmucak cahil yine cahildir anlamaz. Umarım her şey yoluna girer.