UnPooMKT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar ve iyi forumlar arkadaşlar,

@Muhammed06; kardeşim her gün bir siteye yorum olayında 20 günde bir siteye sıra gelir ki (iki yoruma kapalı siteyi çıkarsak 18) yine gezintilerde şahsi görüşüm aksama olacaktır. Size konu ile ilgili PM ile de bahsetmiştim ki direk r10 refi ile girilsin. Örn: abc.com/?ref=r10 tarzı olabilir ve sık kullanılanlara ekleyip girenler de bu şekilde eklerler siteyi ve bizde adam akıllı takip ederiz. İşi daha iyi bir hale getirmek istersek eğer bunu abc.com/ref=r10-nicname tarzında da yapabiliriz ki bu şekilde olur herkes kendi sık kullanılanlar olayını yapar ve daha pratik ve daha kesin takip söz konusu olur.

Şuan düzenlediğiniz şekilde de deneme yapalım bakalım neler olacak. Yorumlar içinde tavsiyem herkes konuda sıralamaya göre yorum atarak gitsin bari ki en azından o site ile ilgili daha mantıklı bir takip olacaktır. Yoksa 20 kişi kim hangi siteye yorum yaptı, bana yapmadılar ona yaptılar gibi karmaşa olacaktır.

@Onur_10; kardeşim örneğin ben belli olsun diye sitelere r10 üzerinden tıklayarak giriyorum kimi arkadaşımız da sık kullanılanlara ekleyip öyle giriyordur. Ama gezinti aksamalarında hak veriyorum size.

Hepinize tekrar iyi forumlar
- Ref ile girme olayında pm ile dönüş sağlıyorum hocam bir detay soracağım.

- Sıra ile yorum önerinizi dikkate alıyor ve o şekilde uygulamaya geçiyorum herkes baştan başlayarak sıradan sitelere yoruma devam etsin. 2 Site yoruma kapalı veya yorum yeri yok bu site sahipleri için zorunlu kılmaya gerek yok ozaman yorum yazmayı bunuda bu şekilde ayarlayalım.

Düzenlemelere devam ediyorum. Akşam saatlerinde kesin kuralları net açıklayacağım.