Hocam babam 45 yıldır Motor ustası. Bircok galeri de firma da bayi de caliati servis ustasi olarak. Kendi tamirhanesi var yillardir hala.
Bmw de karsilasilan motor, şanziman... bs hatalar her 1000 bmw de 2 iken bi totoya da her 100 de 2 dir. Sifir vollswagen geliyor daha 3 aylik. Şanziman devirmiş. Ama bu cok nadir görülen birsey ve volkswagen e sanmizan hatasi var alinmaz denmez. Bmw de cok daha ust seviye. 350 bin de olan motor %97 cikabiliyor
Teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için öncelikle hepinize. Maalesef ülkemizde yükselen fiyatın düşmesi gerçekten mümkün görünmüyor. BMW'yi al-sat ötesinde binmek için almak istiyorum. Tek beni korkutan noktası Sivas'ta yaşıyorum, kar-kış çok. Arkadan itişli olduğu için sorun yaşarsın diyenler oldu. Modifiye yapayım, garip şekillere büründüreyim değil orijinal haliyle bineyim derdindeyim.
Km olarak 300.000 bana çok yüksek geliyor, çok uygun olsa da almam sanırım. Fakat
@erkancan_87; abimin yorumuna göre alınsa da çok sorun çıkaran bir marka değil algısı oluştu.
Derdim aldıktan sonra problem yaşamamak herkes gibi