Arkadaşlar selam bir smm panele bakiye yükledim fakat 3.000 beğeniyi 40-42 saattir atamadı.Ücret gram umrumda değil fakat çözümcü olamamları daha büyük sorun.Smm işini biliyorum hizmet aldığım firma zaten sağlayıcı değil bunuda biliyorum servis adına beğeni+hızlı yazmış açıklamadada aksi durumlarda 0-12 saate uzayabilir yazmış.40 saat geçti gelen beğeni 1500 civarı bunu bildirdim kendilerine (24 saat sonunda) hızlanırılması için ilettim dediler herneyse sıkıntı yapmadım 30.saat sonunda başka bir anlık servisten sipariş verdim 2.000 beğeni daha o da yaklaşık 6 saat sonunda atmadı memnuniyetsizliğimi belirttim servis açıklamalarının servisler alakalı olmadığını belirttim 2 siparişinde id bilgisini ilettim verdiği cevap şu Tamamlanmayan siparişinizin üstüne sipariş geçmişsiniz sistem tarafından çakışmış ve yavaşlamış) şimdi sizlere bir sorum var bildiğim kadarını söyliyeyim varsa yanlışım siz düzeltin.
1.Siparişimi verdiğim servis yabancı beğeni 2.siparişimi verdiğim servis Türk beğeni iki servisin userları birbirinden farklı sipariş vermeden önce test ettim.Bunlar birbirini yavaşlatır mı ? Benim bildiğim userlar aynı olunca çakışma olur fakat 2.siparişimin userları diğerinden farklı ise anlıkda atıp başlangıç sayısına göre tamamlandı der ilk siparişim ise şuanki miktara bakarak bizim servisten atmış der o da tamamlandı der yani çakışma olur.Birbirinden Bağımsız iki servis birbirini yavaşlatır mı ?