Bence bu maç sonunda etkilenir hocam. Çünkü şampiyonluk oranı 3.75 iken bu maçı kazanırsa 3 lere düşer. Yani bu da şampiyon olma şansını yüksek gösterir buda değeri artırır bence.
Benim spor hisselerinde gözlemlediğim avrupa ve uefa başarılarında spor hisselerinin değer kazandığıdır.
Üstat 25 senedir borsadayım. Borsa internette yokken kupon olarak alınıp satıldığı tarihten beridir işlem yaptığım bir yatırım aracı. Spor hisselerini de sürekli takip ediyorum. Dediğiniz gibi değil. Yarın mesela Fener hissesi %7 düşer bastırır parayı alırım.
Kazanıp kazanmamak ALLAH'ın takdiri ...
Hocam demek istediğim siz maçı kazanınca artacak diyorsunuz ya öyleyse fener 1-2 ay önce her maçı kaybettiği halde nasıl birden 48 tl leri gördü? Spor hisseleri yan tahtalardır parası olan balina gelir istediği gibi kaldırır veya düşürür.