Boggie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı cümle içinde üç tane "ve" bir tane "ise" kullanmaktan ziyade nokta koyup cümleyi bölerseniz daha anlaşılır olur. Tamamını okumadım ama gözüme çarpan bu oldu.
Bir dahakine kesinlikle dikkate alacağım hocam çok teşekkürler.

ucg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makalede problem yok ancak mevcut başlık ve alt başlık seçimini revize edersen google'da rekabet edebilirsin.

öncelikle damla işareti terimi çok dar, direksiyonda oturan adam yağ lambası terimini bilir. Kadınlar belki damla işareti olarak adlandırabilir ama o işareti yanınca değil hareket edip araç gitmediği zaman anlarlar.

yağ lambası neden yanar
yağ lambası yanarsa ne olur
yağ lambası yandı söndü

gibi terimlerle başlık ve alt başlıkları desteklersen daha mantıklı olur.
Aslında etiketlerde kullanıyorum hocam. Fakat bundan sonra bu şekilde dizayn etmeye çalışacağım çok teşekkürler.

bosnakataberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer arkadaşın yazdığını görmedim hocam ben ama o benim anlatmak istediğimi çok daha güzel anlatmış. Tekrardan belirtiyorum bu haliyle de güzel bir çalışma
Çok teşekkür hocam.

abaddonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ellerinize sağlık. Bir şey belirtmek isterim ki aynı kelimeyi bir cümle içerisinde 2 hatta 3 kere kullandığınız olmuş. Bu olmaması gereken bir durum, genelde istenmez.
Haklısınız hocam, bazen yayınladıktan sonra tekrar okuyorum ve eksiklerimi görebiliyorum Sizlerinde bu değerli yorumlarıyla daha güzel olacak nasipse.