kardeşim haklısın ben 3-5 dk girip alt sekmeleri vs geziyorum ama dedigin gibi bizim sitelere 3-5 kişi giriyor kul hakkına girenlere hakkımı helal etmiyorum ! çünkü benm zamanım gidiyor...
Üstat ben bunu PM ile de bildirdim gerekirse tek tek raporlarını vereyim dedim. Ben giripte 1 saat siteleri geziyorsam boşta olduğum zamanlarda 2. 3. kez siteleri tekrar tekrar geziyorsam bari bu arkadaşlar da 5dk zaman ayırsınlar. Benden daha düşük olan siteler geldi beni geçti ama ben 3-4 günde bir ancak fayda görmeye başladım. Buna bakarak bile durumu anlarız zaten.
Analytics raporlarında da r10 refi ile gelen artı direk giren arkadaşlara bakıyorum çok nadir 8 rakamını yakalıyorum. Grupta 17 kişi isek en az 16 kişinin siteye girmesi lazım fakat yoktur. Grup 2 için lafım yok çünkü o grupta değilim bilemiyorum. Lakin böyle devam ederse yeni temiz en fazla 8-10 kişilik bir grup kurmak şart oldu. Ben uzun yıllar Alexa ile eski Google PR ile çok uğraştım bunca zamanda en basiti kendi sitemin 110K altına inmiş olması gerekiyordu.
Hayırlısı bakalım bir hafta 10 gün daha gideriz olmadı yeni bir konu ile yeni sağlam bir grup çıkartırız. Muhammed arkadaşımız da dönsün değerlendirme yaparız.
Hepinize iyi forumlar ve iyi hafta sonları dilerim.