ariferhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dekont mevcut ise dekontu ekle mail içeriğine her iki tarafa da gönder ikisinden birinin arasında kalmıştır. Bankalar bazen öyle şeyler yapar yanlışlık olur.

Ayrı olarak Enpara ve Paparayı güncel olarak kullanan birisiyim iki kartta da hiçbir sorun yaşamadım. Gayet stabiller aslında, ücretsiz verilen hizmetler herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Sizin bilgilerinizle para da kazanmıyorlar Papara'dan dolayı telefonuna, evine reklam tarzı bir şey gelen var mı? Ben hiç duymadım.

Hocam yanlışlık diye bir şey, bu sektörde olmamalı.. Ben kesinlikle ve kesinlikle kasti olarak karalama yapmıyorum ama hadi adamın 600 bin lirası kalsaydı.. Ya da belki hayat memat meselesiydi o para..

Burakozdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ziraat bankansına mail atacağım. papara paranız yatmış diyor. teşekkur ederim

r10 da ticaret yaptığım kişiler papara var mı diye surekli sordukları için papara açtım Hocam

dekontu paparaya attım, bugun ziraate de atacağım teşekkur ederim

dekontla paparaya gönderdim. bugun dekontla ziraate de gönderim yapacağım. reklam içerikleri gelmiyor. gerçi papara kart da istedim evime getirmediler. ilk defa böyle bir sorun yaşadım.
Ben de ticaretlerde hep lazım oluyor diye kullanıyorum.. 18 yaşın altındakiler çok sık kullanıyor sanırım.. Enpara gibi bankaya kayıt olamayacakları için..

Ama ben enpara kullanıyorum ve çok çok memnunum. Yıllardır hiç sorun yaşatmadı