Koskoca milyar dolarlık firma sizin 6dolarınızın peşine düşeceğini sanmam arayın kendi bankanızı belki geçmiştir hesabınıza askıya falan takılmıştır
şöyle ki ben ziraat hesabıma atıyorum. uygulama kullanıyorum. uygulamada 3- 5 tane ayrı hesabım var. para aktarımı yapacağım zaman boş hesaba aktarıyorum. hesabıma geçmedi. musteri temsilcisi mail atın dedi. mailde hesabınıza geçti görunuyor işleminiz onaylandı dıyor ama gelmedi para, parayı yollarken zaten sistem hata verdi ama parayı papara hesabımdan çekti. ziraat hesabıma geçmedi.
Hocam belli ki adam mağdur olmuş neden öyle diyorsunuz ki? Ayrıca adam haklı günlerdir bir çok sorun yaşıyor, bende tüm paramı dün gece papara hesabımdan çektim.
ben bundan önce butun paramı paparadan kullanırdım. fiyat vermek istemiyorum ama o parada sorun olsaydı butun param hiç olacaktı. bu sorunlar guven kaybettiriyor.
600 Dolar büyük para

4Yıldır kullanıyorum ve 1 kere olsun parama el konulmadı ve çöpe gitmedi hep eksiksiz yatırdılar bu aralar yaşadığım tek sıkıntı ara ara çökmesi oda düzelir yani yakında
paranın fiyatı kucumsenecek bir durum değil. siz sorun yasamadınız diye başkası yaşamayacak diye bir durumda yok

forumda aynı gece 1 kaç konu daha gördum param yatmadı diye. Sorunlar olmasa papara açıklama yapmaz sorunlar hakkında.