MeMoLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, pc kendi kendine kapanıyor tamirciyede götürdüm sorun yok dedi. Yeni toplama neredeyse 1 ay oldu toplandigi gunden beri bazen kapaniyor. Kendimde kac kere kontrol ettim. Pc yi zorladim kac kere derece yuksellttm ki kapansin kapanmadi(65 derecede cpu kapanir diye bir konu bulmsstm termal macun sorunu varsa). Elektrik aksamna baktim hepsinin hicbirinde sorun yok.
Ramleri taktim cikardim her hangi bir mavi ekran hatasi yok.
Bazen restart atiyor bazen ise kapaniyor. Ve ya fan sesi geliyor ama goruntu vermiyor.
Böyle diyim en gerekli zamanda kapaniyor yoksa pubg, euro truck simulator 2, gta 5 hepsini 2k da acik birakiyorm kapanmyor ve kasmiyor.
Sabahtan aksama kadarda acik biraksam kapanmiyor. Bisey anlamadim gitti)
Powersubly arızalı olabilir ya da anakartınızdan kaynaklı olabilir. Eğer deneme imkanınız varsa bir arkadaşınızdan bir iki günlüğüne bulup aradan donanım ürünlerini ortadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca bir ihtimal bazen bilgisayar kapanları bir şeye dayalıyas sistem hatası vs için event viewer üzerine log düşüyor orayıda kontrol edin. Ama genel kapanma sorunları (elektrik kesintisi gibi) genel bir event ID ve sadece kapanma olarak log düşer. Bu tarz sorunları bulmak biraz zordur hocam.