Bende ilk r6 il başladım önemli olan akıllı bilinçli kullanmak acele etmemek. 5 yıl r6 kullandım her yılda 1 değiştirdim 2006-2007 böcek kasa en son 5. motorum olarak 2010 model yeni nesil almıştım viraj delisidir kendileri ivmelenmesi yırtar ortalığı ama sonra Honda ya bindim ve yıllarca eşşeğe biniyormuşum dedim görüntüsüne vs aldanıp r6 dan şaşmamıştım. Ondan sonra 1000cc geçmeye karar verdim ve ilk 1000cc motorumu Honda 1000rr olarak tercih ettim 2 sene bindim 2 sene sonunda satıp ducati 1299cc alacaktım nasip olmadı sıfır dunlop aldığım lastik üretim hatalı çıktı ve pozantı otobanda 180km hız 6. vites de giderken komple yarıldı ondan sonrası film gibiydi o motoru durdurmak verdiği tepkiler çok korkunçtu burda ekipmanın faydasını gördüm dainese montum pantolonum eldivenim ve parasını sonuna kadar hakedecenXlite X903 Ultra Carbon 77km de high side yapıp beni fırlattı hava 2 takla atıp sırtmın üstüne düştüm ve tek pozisyonda kaydı kalktım ayağımda botum yoktu sadece sol topuğum kırıldı yiyecek ekmeğimiz varmış biraz da tecrübe o anda soğuk kanlılıkla komple jantın üstünde giden arkadan kıvılcımlar atan motoru 77km e kadar düşürdüm ve motorun dengesi kayboldu ve düştüm.

2 senedir binmiyorum motora o zevk hiç birşeyde yok diyeceğim gaza gelme gazı kıvırırken kontrollü kıvır kolay hızlanırsın durdurmak öyle kolay değil.