dediğinize katılmıyorum
Youtube spam mantığı nedir ?
Örnek olarak her kanalda 500 video kullanacağınızı varsayalım. Toplamda 50 tane kanal oluşturduğunuzu var sayıyorum. Her attığınız videonun günlük 5 defa izlendiğini hesap edersek kanal başına günlük 2500 izlenme yapar. Toplamda 50 kanalınız olduğu için adsense veya partner hesabınıza günlük 125.000 izlenim yansır. Yani bir ayda toplam 3 milyon 750 bin izlenim kazanmış olursunuz. Ancak bu iş düşündüğünüz kadar kolay değildir. Birçok zorluğu vardır. Son zamanlarda youtube spama karşı adeta savaş açmış bulunmakta. Bundan dolayı herşey umduğunuz gibi gitmeyebilir.
Youtube spam riskleri nelerdir ?
Kopya içerik kullandığınızdan dolayı %90 telif hakkı bildirimi gelecektir. Bunun dışında kanalınız spamdan dolayı kapanabilir veya topluluk kurallarından dolayı kanalınız kapanabilir. Veya ödemenizi alamayabilirsiniz.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Dediğime katılmıyor olabilirsiniz ama emin olun siz istisnasız. Forumda onlarca bu soruyla açılmış böyle konu var lakin bu benim gördüğüm tek açıklayıcı ve net cevap. Bu güzel bilgi için teşekkür ediyor size saygılarımı sunuyorum..