merthcs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cihazım şu an hala serviste, yapıldı dediler işte en son termal macun çekip bırakmışlar, geri kalanı anlattığım gibi. Şikayet var sitesine konu açtım bekliyorum. Olmazsa dediğiniz gibi yapacağım. Teslim alıp e devletten belgelerle başvurduğumda süreç nasıl işliyor? Uzun sürüyor mu? İstenildiğinde birde heyete mi göndereceğim cihazı ?

Hocam eskisi kadar uzun sürmüyor. Edevleti eksiksiz doldurun detaylı gösterin. 2 aya sonuçlanır. Ben başvurduğumda firma geri adım atarak değişimi direkt onayladı zaten. Onaylamasa dahi savunma dahi yazmamıştı çıkacak karar belliydi.
Aynı şeyi yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Konuya girip ben memnunum yazanlara bende iflit oluyordum. Seninki bozulsun sende benimle aynı servise ver ondan sonra gel buraya iyi yaz.

Ancak buna dikkat edin.

Buna göre, Tüketici Hakem Heyetlerine yapılacak başvurularda, büyükşehir statüsünde olan illerde değeri 6 bin 920 Türk Lirası’nın altında bulunan uyuşmazlıklarda İlçe Tüketici Hakem Heyetleri, yine büyükşehir statüsünde olan illerde değeri 6 bin 920 Türk Lirası ile 10 bin 390 Türk Lirası arasındaki uyuşmazlıklarda İl Tüketici Hakem Heyetleri ve büyükşehir statüsünde olmayan illerin merkezlerinde ve bağlı ilçelerde değeri 10 bin 390 Türk Lirası’nın altında bulunan uyuşmazlıklarda İl Tüketici Hakem Heyetleri görevli olacak.