Az önce telefonda görüştüğüm kişi bana sahip olduğum domainin isim hakkı bana ait dedi. Benden yana için rahat olsun dedi. Domaini de söylüyorum " y a p i f o r u m u . c o m " . Benim ileride başım ağrısın ya da durduk yere ortak çıksın istemiyorum. Yani neyse şunun ücreti ödeyeyim dedim ve isim tescil firmasını aradım. Bu arkadaşın söylediklerini söyledim ve bana bu isimle herhangi bir zaman diliminde marka tescili yapılmadığını söyledi. Ben marka tescili yapmak için ne gerktiğini sorduğumda sistemden arattırma yaptı ve yıllar önce klimaforumu adlı bir sitenin tescil yaptığını söyledi. Benzer şekilde sizde başvuru yaptığınızda kabul edilebilir dediler. Ancak genel ifadeler red edilebiliyormuş. Eğer biz tescil edemezsek zaten kimse tescil edemiyor anlamına geldiğini söyledi. Sizce telefonda görüştüğümüz arkadaş beni yemlemiş olabilir mi? Bir marka tescili yaptırmaya gerek var mı? Ne dersiniz?
TPE'den marka sorgulama yap hocam. Yoksa sorun yok. Ben çok saçma şekilde "bu bizim marka" deyip alakasız markasını öne süren gördüm. İş guzarlik ama sen başkası tescil ettirmeden ettirirsen iyi olur tabi