etedavi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bazı arkadaşlar şans işi , yok olabilir vs demiş de gerçekten 10 000 ₺ az bir rakam değil. Sonuçta o fiyata kredi çekip telefon alıp 3 sene borçlananları biliyorum. Adam o kadar para vermiş ( Bazı kesimler için çok cüzi bir rakam olabilir belki ) karşılığında da hakkı olan servis hizmetini istiyor. Malzeme sizin olsa bırakın laptopu 100 ₺ lik bir kulaklık için de aynı şeyi yaparsınız belki.

Bence şikayet et. Arkasını bırakma. Şimdi parçaların maliyeti her gün artıyor, aynı bilgisayarın yenisini verseler büyük zarar edecekler ve ya parça değiştirseler kurdan kaynaklı çok büyük ( kardan zarar ) kayıpları olacak.

Şikayetvardan yaz. Gerekirse fatura bilgilerin ve servis kayıtları ile tüketici haklarına git. Kullanıcı kaynaklı bir durum yok ise mutlaka hakkını alırsın.
white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uğraştığına yazık. Kanıtlarını tek tek belgele edevletten tüketici hakem heyetine başvur. Bu arada laptopunu kullanmaya devam et. Karar çıksın paranı geri al sonra da hayatına devam et.

Teknoloji gerçekten şans işi herhalde. Dell laptop aldım işlemci 100 derece altına hiç düşmüyor ve takılma yapıyor yani donanımsal arızalı dediğim gibi yaptım paramı aldım.

Şimdi onlar düşünsün.
Cihazım şu an hala serviste, yapıldı dediler işte en son termal macun çekip bırakmışlar, geri kalanı anlattığım gibi. Şikayet var sitesine konu açtım bekliyorum. Olmazsa dediğiniz gibi yapacağım. Teslim alıp e devletten belgelerle başvurduğumda süreç nasıl işliyor? Uzun sürüyor mu? İstenildiğinde birde heyete mi göndereceğim cihazı ?