Cihan_Tavli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%100 hak verdim mesajınıza hocam son zamanlarda tonlarca makale okuyup video izleyip gerek wordpress gerek yazılım konusunda ve dijital reklam alanında kendimi geliştiriyorum bir şeyler yapıyorum duyan geliyor geliyor dediğime bakmayın müşteri olarak değil cv sitesi yap sonra hallederiz diyenden tut instagram reklam çık sen en son ne yaptıysan bakarız diyene kadar hayır saf mı buluyorlar anlamıyorum ki
En son bakıyorlar dostum, suratına bön bön bakıyorlar Ben mahalleye bakkal açsam benden bedava ürün mü talep edecek tanıdık? O gözle bakın olaya.

Sonra bizim yaptığımız işler riskli işler. Geçen gün (isim sormayın veremeyeceğim) instagram ile takipçi satan bir fenomen arkadaşı savcı aldı. Çekilişe katılan hesaplardan biri fetö propagandası yapmaya başlamış. Adam diyor ki "bana geldiğinde sıfır takipçili paylaşımı olmayan hesaptı, nereden bileyim?" ama anladığımız kadarı ile savcı dosyaya dahil etmiş suç şüphesi ile... Avukatın istediği para 50K... Ne oldu şimdi?

Uyanık olun gençler. Bedava iş yapmayın. Başta konuşun. Herkes mahallesindeki bakkalı tanır. Tanıdık diye kaç paket sigara ya da kaç ekmek bedava alabilirsiniz?