Başıma gelen bir olayı hatırlattınız. @dijitalartiz; Hatırladın mı Emir, su arıtmacıyı Tam 2 hafta boyunca her akşam 3*4 saat boyunca adama neler yapmadım ki. Banner istiyor yapıyorum, şunu ekleyelim diyor ekliyoruz, onu silelim diyor siliyoruz olmadı diyor. Site yapıyorduk kendisine örnek site de gösterdik dedik ki bak böyle olacak tamam. Aynısını yapıyoruz diyor ki ben böyle hayal etmemiştim.

Sinir krizi geçiyorum her akşam ama hiç bir şekilde rencide etmedim, para konusunda verdiğim ücret 550 TL idi bunun üzerine çıkmadım. Bu fiyat içerisinde domain, hosting, tasarım dahil. Daha bir çok şey yaptım. Google işletme profili yani sayamayacağım bir çok hizmeti sundum. Adam her seferinde hakkını fazla fazla vereceğim diye umut yeşertiyordu. En sonunda adamın hayal ettiği tasarımı yaptım ki oda benim arkadaşımın yönlendirmesiydi. Arkadaşımı mahcup etmemek için hiç bir isteğini geri çevirmedim ama en sonunda başardım. Teslim ettim ve ödemeye gelince 550 TL atmıştı Fazla fazladan kastını anlayamamışım Neyse bu anımı da burada yazmak istedim.

Emekler verip de karşılığını alamadığınız zaman insan yaptığı işten soğuyor.