Merhaba arkadaşlar 2.800'e yakın öğrenciye sahip olduğum bir kursum bulunuyor fakat bir hayli sınırlı, her öğrenciye ulaşamayacağım herkesin alanı olmayan bir kategoride bulunuyor kursum. Bu da SEO alanıdır. Gerçekten öğretmeyi sevdiğim için de Udemy üzerinden devam etmeyi planlıyorum. Fakat çok daha fazla geniş kitleye hitap etmek istiyorum. Öğretebileceğim birçok konu olsa da ben gerçekten işimin ehli olduğu bir kategoride eğitim vermek isterim. 6 yıldır makale yazarlığı yapmaktayım fakat bu konu Udemy'de tutar mı ya da dediğim o geniş kitle bu kategoride mevcut olur mu bilemiyorum. Bunun yanında birçok farklı iş kolunda bolca deneyimlerim bulunuyor, İnternetten Para Kazanma ve Pasif Gelir Oluşturma adlı bir kurs oluşturmayı düşündüm. Fakat bu kurs içerisinde 5+ 6+ fazla farklı iş koluna yer vereceğimden kurs bir hayli uzun olabilir fakat genel itibariyle teorik bir ders olacağından beğeni ya da ilgi toplar mı bilemedim. Örneğin makale yazarlığı hakkında uygulamalı bir eğitim veremem ya da bu kursun altında öğreteceğim domain broker'lık hakkında teorik bilgi haricinde verebileceğim bir uygulama bulunmuyor. Keza diğer birçok sektörde de. Bu 2 belirttiğim konu haricinde de birçok konuya hakimim fakat tam olarak vermem gereken konuyu bulamadım. Etik hacker ya da yazılım bilgisine sahip olsam da eğitim verecek düzeyde olmadığımdan bu konuları düşünmüyorum. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.