Adam çıkıp ben şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım kendim için yapmadım diye beyanat veriyor, bazıları hala Aziz Yıldırımın şike yapmadığını savunuyor. Sadece gülüyorum.
YouTube da arayın, adam kendi ağzıyla evet şike yaptım ama Fenerbahçe için yaptım diyor
Ben şike yaptım demiyor keşke siz izleseniz

O konuşmanın tamamını izlerseniz Fenerbahçe'ye ceza verilmemesini eleştiyor.Hani madem bana şike yaptı diyosunuz niye sadece bana ceza var yaptıysam Fenerbahçe için yapmışımdır onun da ceza alması gerekiyor anlamında dedi.Bunu deme sebebi ortada bir kumpasın olduğunu göstermesi.Hangi şike davasında sadece şahıs cezalandırılır bu mantıklı mı? Değil konu şike falan değil başka bir şey ki o başka şeyi de 15 temmuz gecesinde gördük.Hani nerde yargılayanlar hepsi fetöcü çıktı hani sahte tape hazırlayan emniyet müdürleri nerede fetönün elini eteğini öpüyor hani ceza veren uefa nerde yolsuzluktan görevden alındı.AZİZ BAŞKAN nerede aslanlar gibi meydanda
O dönem değinmek istediği buydu ama konuşmanın bir yerini kesip bir de biraz değiştirince böyle oluyor,herkes işine geldiği gibi