phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kim diyor aynı ? daha eylül de dev gibi zam geldi sen önce ülkenin ekonomisini takip et önce biraz ekonomi öğren.

Pandemi dediğin neredeyse 1 sene oluyor türkiye de enflasyon %25 den fazla bu ne demek 100 bin tllik araba 125 bin tl olmak zorunda çünkü 100 bin tlnin alım gücü 75.000 tl ye düşüyor bu farkı da araca zam olarak görüyorsunuz üstüne vergi binince doğal olarak 100 binlik araç 150 oluyor siz bunu anlamıyorsunuz çok düz mantık bakıyorsunuz.
Arkadaşım senden önce araba piyasasındayım 5 araba değiştim suan Qaskai aldım. Sence önce kıyaslamanı doğru yap. Market 100 tlye aldıgını 100 mi satar diyorsun. Market sıfır alıyor ürünü tabiki kar koyar. Sen 2. el satıyorsun amortisman değeri denen olay var. Amerikada pandemi de %30 araba fiyatları düştü. Türkiyede %150 arttı neden? Burada vicdan rahatlatma sende bunu kafana koy. Aynı model arabaya 2 katı fiyat veriyorsunuz sonrada ben haklıyım herkes haklı olduğu için ülkede doğru yok. Neyse vicdan rahatlatmana cevap yazmak dahi istemiyorum. Bunu zaten sokakta herkes yapıyor.