vBDesTabe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam seo nedir seo nasıl yapılır bu kelimeleri aratabilirsiniz. Hep farklı siteler çıkıyor. Bazen bir kelime ve tüm türevlerinde tek sitenin çıktığıda oluyor. Bu konu tamamen algoritma ile alakalı bir durumdur. Sonuçta google yapay zeka her yaptığı doğru olacak diye birşey yok.

Sizin merak ettiğiniz sanırım her başlık için konu açsam daha iyi olmaz mı diyorsunuz. Bence iyi olmaz hepsini tek içerikte toplayıp zengin bir sayfa oluşturmanız daha iyi olur. Hatta aranma hacmi çok düşük olan başlıkları'da ekleyin o zaman hit alabilirsiniz.
Hocam evet tam olarak dediğinizi soruyorum bu verdiğiniz örneklerde aynı benim verdiğim örnek gibi ama siz tek başlıkta toplamayı öneriyorsunuz eğer yanlış anladıysam düzeltin sanırım böyle söylemenizin sebebi eğer alt kelimeleri de kullanıp makaleyi zenginleştirmezsek o kelimede de kafada çıkamayacağızdır. Örneğin "seo nedir" makalesini yazıyorsak alt kelimeleri ve alternatif kelimeleri de makalede kullanmazsak o kelimede 1. sıra imkansız gibi bir şey mi olmuş oluyor ? Peki ya şöyle yaparsak nasıl olur

Makale 1;
baş ağrısına ne iyi gelir - Ana Kelime
bas agrisina ne iyi gelir - Alt Başlık
baş ağrısı nasıl geçer - Alt Başlık
---
---

Makale 2;
baş ağrısı nasıl geçer - Ana Kelime
baş ağrısına ne iyi gelir - Alt Başlık
bas agrisina ne iyi gelir - Alt Başlık
---
---

Makale 3;
bas agrisina ne iyi gelir - Ana Kelime
baş ağrısına ne iyi gelir - Alt Başlık
baş ağrısı nasıl geçer - Alt Başlık

Yani tüm kelimelerle bu şekilde oynayarak hepsinin geçtiği kelime sayısı kadar makale yazsak sizce böyle nasıl bir sonuç alınabilir? Bu sanırım siteyi spama sokabilir ama emin olamadım.