Valla hocam sektöründe bir siteyi en son 2013"de yönetim. Cok zahmetli oldugu için seo"su o sektöre yonelmiyorum pek. 7 yılda da bir suru dinamik değişmiştir. Ama dijital satisin mantığı genelde sabittir.
Elbette musteri markaya her sektörde onem verir. Hala izeltas tornavida alirim mesela

ama marka algisini kirabilirsen (ki piyasa konjonktürü her sektor için musait) buyuk is başarırsın. Kendi markani es gecme. Bırak insanlar senin ürünlerini nasil satacagini düşünsün. Sen onların satmak için kafa yoracagi markayı yaratmaya odaklan.
Okumuş yazmış çizmiş adamsin. Marka yaratma sürecinde is batmasın diye rutin satışı es geçme tavsiyesi vermeme gerek yok.
Çok teşekkür ederim ilginize. Evet sektör biraz zor. Sizin de belirttiğiniz gibi rutin satışlarım belli bir düzeye gelmemiş olsaydı şuan bu konuları konuşuyor olamazdık. Şuan kendi kendini satan malları aldığım ciddi rekabetçi fiyatlarım sayesinde toptan satışlarımız devam ediyor. Maksat perakende de tutunup kendi markalarımızı oluşturup kârlılığı maksimuma çekip kendimize yeni oyun alanları yaratmak
- Tüm yazılımlarım muhasebe dahil pazaryerleri ile entegre öncelikle belirttiğiniz gibi bir tık alt rakamlarla pazaryerlerine saldırıyorum.
- Kaliteli ürün tanıtım ve test makaleleri hazırlıyorum.
- YouTube videoları planlayıp, çekiyorum.
- Markama odaklanıyorum ona yönelik çalışıyorum.
Altın tavsiyeler için tekrar tekrar teşekkürler. Varsa SEO konusunda da tavsiyelerinizi dinlemekten memnun olurum.