Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim üstadım. Farklı noktaları aydınlatıyorsunuz. İlk etapta ürettireceğimiz butik bir ürün olacak. Markalama olayını o noktada biz de düşünüyorduk. Pazaryerlerine ise dediğiniz taktikle gireceğim.

Bazı ürünler teknik açıdan şöyle markalamayı kaldırmıyor. Örneğin Volkswagen'ın kalitesini hepimiz biliriz. İş güvenliği sektöründe de öyle kült markalar var ki onu en uygun şartlarda alıp satmaktan başka hiçbir şansınız yok maalesef. Piyasa rakip malzemeyi veya kaliteyi tanımıyor, markayı tanıyor. Ama uygulanabilir her üründe kendi markamız üzerinden yürümek en mantıklısı.

Makaleleri de sahada bire bir ürünü kullanan insanların dönüşleri ile harmanlayarak hazırlamak, uygun şartlardaki ürünler için ise direkt sahada videolar çekmek çok mantıklı. Notlarıma ekliyorum.
Valla hocam sektöründe bir siteyi en son 2013"de yönetim. Cok zahmetli oldugu için seo"su o sektöre yonelmiyorum pek. 7 yılda da bir suru dinamik değişmiştir. Ama dijital satisin mantığı genelde sabittir.

Elbette musteri markaya her sektörde onem verir. Hala izeltas tornavida alirim mesela ama marka algisini kirabilirsen (ki piyasa konjonktürü her sektor için musait) buyuk is başarırsın. Kendi markani es gecme. Bırak insanlar senin ürünlerini nasil satacagini düşünsün. Sen onların satmak için kafa yoracagi markayı yaratmaya odaklan.

Okumuş yazmış çizmiş adamsin. Marka yaratma sürecinde is batmasın diye rutin satışı es geçme tavsiyesi vermeme gerek yok.