Detaylı yanıt vereceğim, unutursam yarın bu saatlerde hatırlatır mısınız?

Bu arada bende baş ağrısı nasıl geçer aramasında sabah 1. sayfada bulunuyor.

atakantr57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler ama sorduğum asıl sorunun cevabını alamadım şöyle örnek vereyim;

bas agrisina ne iyi gelir

bu kelimede sabah.com.tr 1.sırada çıkıyor makalenin içine girip baktığımda "baş ağrısı nasıl geçer" kelimesini H3 olarak makalede geçirmiş ama sabah gibi güçlü bir site H3 olarak geçirdiği bu kelimede ilk sayfada bile çıkmamış başka bir örnek daha vereyim.

baş ağrısı nasıl geçer

bu kelimede medicalpark.com.tr 1. sırada çıkıyor makalenin içine girip bakıyorum "Baş ağrısına ne iyi gelir" kelimesini H1 olarak kullanmış hemen gidip "Baş ağrısına ne iyi gelir" kelimesinde kaçıncı sırada diye bakıyorum ve 4. sırada

Hocam şimdi yanlış anladıysam sizi düzeltin ama anladığım kadarıyla sizde tek ama güçlü makale ile abartmadan alternatif kelimeleri kullanıp gerisini google'a bırakmamızı söylüyorsunuz ama ben yukardaki sonuçlardan pek bunu çıkartamıyorum. Bana güçlü bir makale ile hem makelenin yazıldığı kelimede 1. sırada hem de içinde veya başlıkta geçirdiği alternatif kelimelerde 1. sırada çıkan bir site/kelime örneği verebilir misiniz? Mümkünse alternatif kelimedeki sitelerinde güçlü olduğu bir örnek görmek isterim.