Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Satışını yaptığımız bazı ürünlerde o kadar komik kâr marjları var ki (20 krş - 30 krş) pazaryeri sitelerine ödeyeceğim komisyonlar yüzünden sadece ürünün üreticisinin getir götürünü yapmış olurum

Fakat müşteri hizmetleri kısmını notlarıma ekliyorum. En kısa sürede organize etmiş olacağım.

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Şuan da kendi sitemin perakende paylarını arttırmak istiyorum. Net kâra yönelik operasyonum olsaydı dediğiniz mantıklıydı. Şuan kendi marka değerimi arttırma noktasında çalışmak zorundayım. XML bayilik çook sonraki aşama diye düşünüyorum.
Ben senin yerinde olsam marka olmaya musait bir isme marka başvurusu yaparım, ardından o isimle Pazaryeri sitelerine rakiplerimin bir tik altında ürün girerim, hatta yasal mevzuatta sikinti yoksa ve teknik olarak mümkünse ürünlere (mesela baret gibi) marka bile basarim. Marka bilinirligi, yüksek video reklam bütçesi yoksa pazar yeri dışında artmaz.

Ayrica sektörün urun hakkında inceleme yazısı okuyan ve video izleyen bir sektör ise (ki artık z kuşağı geliyor, hemen hemen tüm sektorler boyle) kendime en az iki site kurarım ve YouTube olayinda da aktif olurum.

Mobilim yazım hataları için kusura bakmayın.