RedFire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu baltalamaya geldiyseniz yanlış insanın yanındasınızdır amacımız fikir alısverişi paranın yenmeyen birşey olduğunu ne zaman anlayacaksınız acaba insanlara yardım etmek bu kadarmı zor oldu
aynı hizmeti senin yanından geçemeyeceğin insanlarla sayfalarla yapıyorum algoritma sürekli değişiyor ben %100 başarı sağlıyorum diyen bu forumda gelsin karşıma cıksın yok client yok tikli hesaptan yorum bu işin önünü arkasını emin olun sizden daha iyi biliyorum sahte etkileşimler ile bir yere varamassınız ve para bu kadar sizin için öncelikli olmasın ınsan karakterini kaybeder
konu baltalamak? tartışma içerikli bir başlık, neyini baltalayabilirim tam olarak anlayamadım hocam

benimle aynı hizmeti verebilmeniz de mümkün değil, her mesleğin üstadının farklı methodları vardır, ben buraya sizinle ticari kimliğimi yarıştırmak için yazmadım, banane sizin kimlerle ne iş yaptığınızdan?

evet, ben %150 başarı sağlıyorum, %100 değil, sahte etkileşimlerden kastınız SMM ise daha önce hiç biriyle ticaretim olmadı.

R10 ticari bir platformdur, para neden önceliğim olmasın onu anlayamadım, ayrıca karakterimi de gayet muhafaza edebiliyorum bunu da yorumlamak sizin haddiniz değil..

daha fazla cevap vermeyeceğim, üslubunuz çok yanlış, sizi erişim sorunlarınız ve iç seo hizmetlerinizle hayırlı günler diliyorum.